Kajakkurs

Kurs

Dato
7. august 2019 kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Kurs, Padlekurs, Aktivitet Kajakk, Kajakk
Arrangører
Eidsvoll Turlag, Nannestad Turlag , Ullensaker Turlag
Dette arrangementet er over!

Eidsvoll Turlag arrangerer intro kajakkurs som kvalifiserer til våttkort. Aldersgrense 16 år.
Kurset varer i ca 3 timer og gir grunnleggende kompetanse i bruk av kajakk med tilhørende utstyr og tar for seg temaene sikkerhet, padleteknikk og redning. Kurset koster kr. 1000 for medlemmer av DNT og prisen inkluderer kurs, våttkort og lån av kajakk og kajakk, åre, sprutetrekk og vest. 400 kr. ekstra for ikke-medlemmer.

Eidsvoll Turlag arrangerer intro kajakkurs som kvalifiserer til våttkort. Aldersgrense 16 år.
Kurset varer i ca 3 timer og gir grunnleggende kompetanse i bruk av kajakk med tilhørende utstyr og tar for seg temaene sikkerhet, padleteknikk og redning. Kurset koster kr. 1000 for medlemmer av DNT, (ikke medlem ekstra 400,-) Du kan enkelt bli medlem i DNT ved å klikke her og prisen inkluderer kurs, våttkort og lån av kajakk og kajakk, åre, sprutetrekk og vest.

Limastranda, 2032 Nannestad, Norway

Kurset holdes i nærområdet i Eidsvoll og vi går gjennom de viktigste tingene for at du skal kunne padle på en trygg måte:

  • Padleteknikk
  • Kameratredning(innebærer at du må bade)
  • Inn og ut av kajakken
  • Bruk og tips

Kontaktperson: Rune Kjøren

Epost: rune.kjoren@gmail.com

Kajakkurs

Eidsvoll Turlag arrangerer intro kajakkurs som kvalifiserer til våttkort. Aldersgrense 16 år. Kurset varer i ca 3 timer og gir grunnleggende kompetanse i bruk av kajakk med tilhørende utstyr og ...

Kontaktinformasjon: