Høsttur til Marifjell

Dette arrangementet er over!

Aldersgruppe: 8-12 år
Bli med på en fin tur fra Vikkelihytta til vakre Marifjell! Dette er en litt krevende tur for de minste, så vi tenker å ta med oss barn fra 8 år og oppover denne dagen. Her skal barn og unge få lov til å kose seg, og så håper vi selvfølgelig på fint vær og utsikt fra tårnet på toppen. Husk nok mat og drikke, sitteunderlag og klær og sko etter forholdene. Stiene kan være veldig våte, men da er det jo gøy å plaske litt!


Adkomst: Følg skilting til Nordåsen Skistadion og fortsett videre til Grustaket (vinterparkering), ta der til venstre og følg vegen mot Honsjøen. Til venstre rett før Honsjøen og til venstre igjen etter ca 2 km mot Vikkelihytta. Bomveg.
Turledere er Glenn, Totto og Kai.

Velkommen på tur med Barnas Turlag Nannestad!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

 

Høsttur til Marifjell

Aldersgruppe: 8-12 år Bli med på en fin tur fra Vikkelihytta til vakre Marifjell! Dette er en litt krevende tur for de minste, så vi tenker å ta med oss ...

Kontaktinformasjon:

  • Glenn Are Westbye
  • Tlf. 94279123

Turledere:

  • Glenn Are Westbye
  • Kai Roger Olsen
  • Jon Kjetil Sandbæk