Over bruene i Romeriksåsen

Fellestur

Dato
18. oktober 2020 kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi går gjenom flott skogsterreng i hjertet av Romeriksåsen, langs flere vann og over mange bruer. Litt på grusvei, men mest på sti. Noen steder kan det være vått, så ta på gode sko. Vi går innom steder som Grøsåkervangen, Smalgjermenningen, Kirkebygjermenningen, Gjerdrumsgjermenningen, Årstadvangen og Grøsåkervangen. Med andre ord er vi innom både setervanger, myrer og vann!

Velg klær og sko etter forholdene, og ta med sitteunderlag, mat og drikke. Turen er på ca 10 km.

Adkomst: P ved Grøsåkervangen. Kjør Åsvegen fra Eltonåsen i Holter, og ta inn på Øyungsvegen (bomveg). Følg veien ca 4,5 km til Grøsåkervangen.

Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av koronasituasjonen må vi kreve påmelding på alle våre turer. Dette for å ha oversikt over deltakerne ved eventuell smittesporing. Turledere er Åsa, Lise og Berit.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Over bruene i Romeriksåsen

Vi går gjenom flott skogsterreng i hjertet av Romeriksåsen, langs flere vann og over mange bruer. Litt på grusvei, men mest på sti. Noen steder kan det være vått, så ...

Kontaktinformasjon:

  • Åsa Andersson
  • Tlf. 97989564

Turledere:

  • Lise Nakken Melhus
  • Åsa Andersson
  • Berit Schei Hagen