Offisiell åpning av stien i Lauvåsmarka

Fellestur

Dato
10. oktober kl. 11:00
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Hadeland, Gjøvik og Land (se kart)
Dette arrangementet er over!

Etter mange dugnadstimer står nymerket sti i Lauvåsmarka i Maura klar, og dette må markeres! Vi inviterer til tur på den nye stien, og har fått med oss selveste ordføreren for offisielt å åpne stien. Vi starter fra Kløvberget kl 11 og går nlåstien mot Holkebylia. Videre tar vi rundløypa i Lauvåsmarka, Korpedalen og til Holkebyhytta. Her blir det offisiell åpning . med ordføreren ca kl 12.30. Vi serverer kaffe ved Holkebyhytta, men ta gjerne med litt egen nistemat. Dette er en lettgått tur på ca 5 km. 

Adkomst: Parkering ved Kløvberget, evt buss nr. 420

Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av koronasituasjonen må vi kreve påmenlding på alle våre turer. Dette for å ha oversikt over alle deltakere ved behov for eventuell smittesporing. Turledere er Irene og Karl Henrik.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Offisiell åpning av stien i Lauvåsmarka

Etter mange dugnadstimer står nymerket sti i Lauvåsmarka i Maura klar, og dette må markeres! Vi inviterer til tur på den nye stien, og har fått med oss selveste ordføreren ...

Kontaktinformasjon:

  • Irene
  • Tlf. 99519304

Turledere:

  • Karl Henrik Laache
  • Irene Lunde Sandholt