Trugetur i Nordåsens villmark

Fellestur

Dato
14. mars kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag , Vandregruppa
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turen starter nederst i veien og opp til Vesle Vikka (Gamle Hadelandsveg). Når vi kommer opp til tjernet, brekker vi opp stien til høyre, og går opp til Nipkollen. Etter en rast på Nipkollen, går vi via Gamle Totnersætra og videre ned til sikringskoia ved Vesle Vikka. Der tar vi rast nummer to. Trugeturen starter med 350 høydemeter opp, så sekk med skiftetøy er essensielt. Vi går i rolig tempo, men blir nok svette uansett. Det er fantastisk å gå fra Nipkollen til Vesle Vikka om vinteren, bare skogsdyra som er i terrenget da. Ta gjerne med en dagstursekk med drikke og mat, samt litt ekstra tøy. NB! Turdeltakerne må ha med truger selv!

Adkomst: Gamle Hadelandsveien 103, ved krysset (1,1 km fra Åslia skisenter).

Turen er gratis og åpen for alle, men på gurnn av koronaviruset må vi kreve påmelding på alle våre turer. Dette gir oss oversikt over gruppestørrelsen, og gir oss mulighet til å drive smittesporing dersom det skulle bli nødvendig. Turledere er Paal og Jon-Halvard. 

Velkommen på tur med Nannestad turlag! 

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Trugetur i Nordåsens villmark

Turen starter nederst i veien og opp til Vesle Vikka (Gamle Hadelandsveg). Når vi kommer opp til tjernet, brekker vi opp stien til høyre, og går opp til Nipkollen. Etter ...

Kontaktinformasjon:

  • Jon-Halvard
  • Tlf. 95948428

Turledere:

  • Jon Heggelund
  • Paal Ertzaas