AVLYST/UTSATT: Bålkurs og bålkos!

Dette arrangementet er over!

OPPDATERING: Det er satt inn strenge smittevernstiltak i hele Viken, og vi blir dessverre nok en gang tvunget til i første omgang å avlyse dette arrangementet. Vi følger med på smittevernsreglene, og håper å kunne gjennomføre arrangementet litt senere denne våren. Følg med her på hjemmesidene, og på vår faebookside. 

 

Bålkos er ofte turens høydepunkt! Vi ser nærmere på hva som egner seg som ved og hvordan fyre opp og båltyper for ulike formål. Også må vi selvfølgelig grille litt godsaker når vi først har fått fart på bålene. Ta med mat, underlag, passende med klær og gode støvler! Ta gjerne også med tennstål og forstørrelsesglass – hvis det er sol!
Arrangementet holdes sammen med Barnas turlag, så denne turen passer for alle!

Adkomst: Parkering ved Eltonåsen barnehage. Fra parkeringen kan skiløypa følges ca 250m inn til myra der vi skal være. Alternativt følg merket sti ca 500m. Turleder følger inn ved turstart.
Turen er gratis og åpen for alle, men på grunn av den pågående koronasituasjonen må vi kreve påmelding på alle våre turer. Dette gjør det mulig for oss å drive smittesporing dersom det skulle bli behov for det. Turledere er Thorbjørn m.fl.

Velkommen på tur med Nannestad turlag og Barnas turlag! 

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

AVLYST/UTSATT: Bålkurs og bålkos!

OPPDATERING: Det er satt inn strenge smittevernstiltak i hele Viken, og vi blir dessverre nok en gang tvunget til i første omgang å avlyse dette arrangementet. Vi følger med på smittevernsreglene, ...

Kontaktinformasjon:

  • Thorbjørn Refsum
  • Tlf. 95267046

Turleder:

  • Thorbjørn Refsum