På ville veier til Kvernsjøberget

Fellestur

Dato
19. september kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer for
Alle
Arrangører
Nannestad Turlag, DNT Oslo og Omegn , Eidsvoll Turlag
Turområde
Nordmarka, Krokskogen og Romeriksåsene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Kvernsjøberget byr på en imponerende utsikt i alle retninger, og er virkelig et flott turmål!  

Ruta vi skal gå går dels på vei, dels på sti og mye i vakkert furuskogsterreng. Dette er en alternativ måte å gå til Kvernsjøberget, og en særs hyggelig opplevelse. Vi tar pause på toppen, med vakker utsikt hvis været tillater det.

Ta med mat og drikke, klær etter vær og gode sko, terrenget her er vått. Turen er ca 17km i kupert terreng. 
Adkomst: Kjør E-16 til avkjøring Vålaugmoen. Ta til venstre ned Slettmovegen. Ta til Venstre i t-krysset, og kjør 350 meter. Parker nederst i Hansstusætervegen.

Turen er gratis og åpen for alle. Turledere er Paal og Jon-Hallvard. På grunn av koronasituasjonen vil det bli notert navn og telefonnummer til alle deltakere ved turstart. Dette av hensyn til eventuell smittesporing.

Velkommen på tur med Nannestad Turlag!

Merk: På våre turer tar vi ofte bilder. Disse bruker vi i vår markedsføring og i sosiale medier. Dersom du ikke ønsker å bli fotografert ønsker vi at du tar kontakt med en av våre turledere ved turens start, så unngår vi selvfølgelig det.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

På ville veier til Kvernsjøberget

Kvernsjøberget byr på en imponerende utsikt i alle retninger, og er virkelig et flott turmål!   Ruta vi skal gå går dels på vei, dels på sti og mye i vakkert furuskogsterreng. ...

Kontaktinformasjon:

  • Paal
  • Tlf. 90020656

Turleder:

  • Paal Reggestad Ertzaas