Familie- og aktivitetsdag på Løntjernbråten

Fellestur

Dato
5. september kl. 12:00 - 16:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, , Familiedag
Arrangører
Eidsvoll Turlag, DNT Oslo og Omegn , Lions Club Eidsvoll
Turområde
Akershus Øst, Hedmarken og Hedmarksvidda (se kart)
Dette arrangementet er over!

Lions Club Eidsvoll arrangerer aktivitetsdag søndag 5. september kl 12 på Løntjernbråten hvor Eidsvoll Turlag deltar. I tillegg til Eidsvoll Turlag er det flere andre frivillige lag og foreninger som stiller på Løntjernbråten denne dagen.

5. september er også den nasjonale Kom deg ut dagen (KDU), og Eidsvoll Turlag arrangerer en natursti med 20 spørsmål for barn/barnefamilier fra parkeringa ved Lynesvangen frem til Løntjernbråten. Husk noe å skrive svarene på og navn. Dette leveres ved Eidsvoll Turlags stand, og det blir utrekkspremier fra naturstien kl 14.
På Løntjernbråten blir det muligheter for barna å spikke pinner under veiledning og steke pinnebrød på bålpanna.

Det blir mulig å kjøpe grillmat, kaker og kaffe.

Komme seg til (se også kart lenger ned i invitasjonen):
Kjør riksveg 181 Odalsvegen til Gullverket. Sving av på Gullverksvegen (bom etter 2,7 km) og følg den i ca. 6 km til parkering. Fra parkeringen er det 1,7 km å gå. Det er mulig å benytte busstransport for de som har behov for det.

Familie- og aktivitetsdag på Løntjernbråten

Lions Club Eidsvoll arrangerer aktivitetsdag søndag 5. september kl 12 på Løntjernbråten hvor Eidsvoll Turlag deltar. I tillegg til Eidsvoll Turlag er det flere andre frivillige lag og foreninger som stiller på Løntjernbråten ...

Kontaktinformasjon: