Vil du være med og utvikle Eidsvoll Turlag?

Vi ser etter deg som ønsker å bidra til et enda sterkere miljø for friluftsliv i Eidsvoll
Vi ser etter deg som ønsker å bidra til et enda sterkere miljø for friluftsliv i Eidsvoll Foto: Dag Olav Brækkan

Vi søker nå etter representanter til styret og valgkomiteen i Eidsvoll Turlag. Ønsker du å bidra til et enda bedre og sterke friluftsmiljø i kommunen, vil vi gjerne høre fra deg. Fristen er 10. april.

Eidsvoll Turlag har som mål å skape friluftsopplevelser lokalt. Er du bosatt i Eidsvoll og glad i skogsturer og naturen rundt oss? Det er vi også, og vi ønsker å bidra til at alle får mulighet til å finne et godt turfellesskap og bli bedre kjent i bygda. Vi arrangerer fellesturer for barn og familier, dagsturer for alle og større arrangementer. Vi jobber også med å etablere og vedlikeholde blåmerkede stier. Alle DNT medlemmer som er bosatt i Eidsvoll kommune er automatisk medlem i turlaget.

Vi ser etter deg som ønsker å bidra til et enda bedre og sterkere miljø for friluftsliv i Eidsvoll! Har du ideer til hvordan dette kan realiseres så ønsker vi å høre fra deg!

Er du interessert? Skriv noen ord om deg selv til Eidsvoll Turlag på eidsvollturlag@dnt.no eller ta kontakt med Gro Kjøren i styret på telefon 415 06 606. Frist for å melde interesse er 10.april.

Hva innebærer rollen som styremedlem?

Som styremedlem er du med på å legge til rette for turlagets tilbud lokalt. Alt arbeidet gjøres på frivillig basis, og som styremedlem møtes du jevnlig med resten av styret og legger planer for tilbudet i turlaget. Med på laget har styret mange frivillige som er engasjert i utførelsen av ulike aktiviteter. Oppfølging av dette flotte frivilligmiljøet er en viktig del av styrets arbeid. Styret fordeler ansvar og oppgaver seg imellom i tråd med styremedlemmenes erfaringer og interesser. Styret i turlaget får støtte og veiledning fra DNT Oslo og Omegn og er en del av et større DNT fellesskap av tolv turlag i foreningen.

Hva innebærer det å sitte i valgkomiteen?

Valgkomiteens arbeid er svært viktig for turlagets utvikling. Valgkomiteen har ansvaret for å rekruttere til foreningens tillitsverv. Valget gjennomføres av årsmøtene, men gode forberedelser, tilfang av kandidater og en gjennomarbeidet innstilling i tråd med foreningens behov, er det valgkomiteen som er ansvarlig for. Valgkomiteen jobber for å skaffe kandidater, vurdere disse og legge frem en anbefaling for årsmøtet.
Er du interessert i rekruttering og nysgjerrig på å lære mer om organisasjonslivet, er dette kanskje et passende verv for deg.

Skrevet av Siri G. Bekkhus 9. mars 2021