Vellykket årsmøte i Eidsvoll Turlag

Turgruppa "tversoglangs"
Turgruppa "tversoglangs" Foto: Dag Olav Brækkan

Mandag 04.04 avholdt turlaget årsmøtet 2016. Med godt innslag fra turgruppa "Tversoglangs" var det stort fremmøte og det ble en både hyggelig og nyttig kveld.

Om lag 30 frammøtte fikk med seg morsomme historier og bilder fra turgruppa. Med mottoet "Der Monsen, Ousland med flere sikkert velger å svømme i isvann framfor å bruke brua 50 meter lenger ned, der velger vi brua. Vi søker verken risiko eller smerte!" setter turgruppa fokus på de nære opplevelser. Har du noen gang gått Eidsvoll på langs, eller Habberstad på tvers? Dette er også flotte , dagligdagse opplevelser som mange kan gjøre sin variant utav. Og ikke nok med gode historier og bilder, gutta var ikke snauere enn at de også deklamerte dikt og dro i gang allsang! Flott.

Tversoglangs dro i gang allsang på årsmøtet.
Tversoglangs dro i gang allsang på årsmøtet. Foto: Dag Olav Brækkan

Etter foredraget med Tversoglangs var det klart for vanlige årsmøtesaker. Under årsmøtet diskuterte styret og deltagerne tema rundt lagets drift. Hva skal vi satse på framover, og hvordan skal vi få med flere i arbeidet, var viktige tema. Her kom det fram flere gode ideer og tanker.

Nytt styre ble satt sammen av de fleste fra det gamle styret, med supplement fra salen, slik at styret nå totalt består av 8 personer. Styret vil konstituere seg ved første møte.

Det nye styret ser slik ut:

Hans Martin Dahlum

Gro Wuttudahl Kjøren

Torbjørn Sæther

Margrethe Eriksson

Marita Strand Nilsen

Anne Dahlum

Anne Linn Ottesen

Lotta Lidèn

Kaj Pedersen gikk ut av styret, etter å ha deltatt siden 2010. Vi takker for mange års innsats for laget.   

Engasjerte medlemmer på turlagets årsmøte 2016.
Engasjerte medlemmer på turlagets årsmøte 2016. Foto: Rune Kjøren