Frivillig i eidsvoll turlag

Alt vi gjør er basert på at noen bidrar med sin kunnskap og innsats. Du har kanskje noen ideer, kjenner bygda godt eller ønsker å bidra med din PC kunnskap? Vi trenge mange slags folk til å drive turlaget. Ta kontakt med oss i styret, så kan vi snakkes om oppgaver.

Kajakk

Eidsvoll Turlag har en aktiv kajakkgruppe med 3 utdannede kursinstruktører. Eidsvoll Turlag eier 8 kajakker som brukes til kurs og arrangerte turer. Kurs og turer publiseres på Eidsvoll Turlags facebookside og vår nettsiden https://eidsvoll.dntoslo.no. Kajakkene leies ikke ut til private.

Leder for kajakkgruppa er Rune Kjøren. Ta kontakt på mail til eidsvollturlag@dnt.no


Stier og turer

Vil du være frivillig og i en dugnadsgjeng for å merke og rydde stier? Vi har etablert et stiområde i Finnkollen. Kontaktperson for dette området er Torbjørn Sæther. Vi har også ansvar for Rondanestien gjennom Eidsvoll kommune. Kontaktpersoner for dette området er Anne og Hans Martin Dahlum. Det planlegges i 2021 et nytt stiområde fra Pressand til Parishøgda.

Ta kontakt med oss  dersom du vil bidra eller har spørsmål på mail til eidsvollturlag@dnt.no

Fotturer publiseres på Eidsvoll Turlags Facebookside og vår nettside https://eidsvoll.dntoslo.no

Barnas Turlag

Barnas Turlag er for tiden ikke aktivt.

Er det en eller flere som tenker at dette er spennende frivillighetsarbeid å engajsere seg i så ta kontakt via mail til eidsvollturlag@dnt.no