Frivillig i eidsvoll turlag

Alt vi gjør er basert på at noen bidrar med sin kunnskap og innsats. Du har kanskje noen ideer, kjenner bygda godt eller ønsker å bidra med din PC kunnskap? Vi trenge mange slags folk til å drive turlaget. Ta kontakt med oss i styret, så kan vi snakkes om oppgaver.

Kajakk

Eidsvoll Turlag har en aktiv kajakkgruppe med 3 utdannede kursinstruktører. Eidsvoll Turlag eier 8 kajakker som brukes til kurs og arrangerte turer. Kurs og turer publiseres på Eidsvoll Turlags facebookside og vår nettsiden https://eidsvoll.dntoslo.no. Kajakkene leies ikke ut til private.

Leder for kajakkgruppa er Rune Kjøren. Ta kontakt på mail til eidsvollturlag@dnt.no


Stier og turer

Vil du være frivillig og i en dugnadsgjeng for å merke og rydde stier?

Vi har etablert et stiområde i Finnkollen, lille og store Finnkollrunden. Kontaktperson for dette området er Torbjørn Sæther. 

​​​​​​​Vi har også ansvar for Rondanestien gjennom Eidsvoll kommune. Kontaktpersoner for dette området er Anne og Hans Martin Dahlum.

Oppstart i 2021 med et nytt stiområde fra Prestsand Parkering i området Parishøgda. Status mars 2022; Et stort dugnadsarbeid er gjennomført, merking og skilting er nå ferdigstilt. Klopper, kart og finpussing står igjen. Hovedansvar Torbjørn Falldalen

Ta kontakt med oss  dersom du vil bidra eller har spørsmål på mail til eidsvollturlag@dnt.no

Fotturer publiseres på Eidsvoll Turlags Facebookside og vår nettside https://eidsvoll.dntoslo.no

Barnas Turlag

Barnas Turlag er for tiden ikke aktivt.

Er det en eller flere som tenker at dette er spennende frivillighetsarbeid å engajsere seg i så ta kontakt via mail til eidsvollturlag@dnt.no